Menu

ประวัติ ครูตอง วันชิน

Leave a comment

หายไปนานแล้วกับคอลัมน์ “อาจารย์ในใจ” งานนี้กลับมาพิเศษอีกครั้ง เนื่องจาก Campus มีอาจารย์ที่หล่อเหลาที่จะแนะนำเขาว่า ” ครูตอง วันชิน ”

นักมวย MMA ที่มีชื่อเสียงของประเทศไทยหลายคนเรียกเขาว่า “ครูตอง” เพราะเขายังติดอยู่กับครู MMA ที่มีชื่อเสียงโด่งดัง

ประวัติ ครูตอง วันชิน

ครูตอง วันชิน

ฉันเห็นสิ่งหนึ่งที่ฉันอยู่กับมันมานานเพราะฉันไม่ได้จริงจังกับมัน ในปี 2554 ฉันชก 15,000 บาทซึ่งฉันไม่มีปัญหา เพราะเขาไม่เห็นว่ามันไม่ใช่เงินที่จะหล่อเลี้ยงชีวิต แต่ในยุคที่อาจเติบโตเป็นธุรกิจตอนนี้ฉันสอนในคลับในโรงยิมที่จุฬา

คือทุกคนที่ต้องการมาลองเล่นและที่ Bangkok Fight Lab ในพระโขนงมีทั้ง MMA และการฝึกมวย แต่สามารถมุ่งเน้นไปที่ผู้ที่ต้องการเล่นหรือผู้ที่ต้องการออกกำลังกายอย่างจริงจัง

การศึกษาศิลปะการต่อสู้เป็นสิ่งที่ดีอย่างแน่นอน 1. สุขภาพ 2. การป้องกันตนเองและฉันเห็น MMA เป็นรูปแบบของการต่อสู้ที่สร้างขึ้นเหมือนการต่อสู้จริง มันดูโหดร้ายเพราะเป็นการต่อสู้ที่แท้จริง แต่ในทางกลับกันมันจะปลอดภัยที่สุดเพราะมันมีกฎ

มันเป็นจุดที่สมบูรณ์แบบของความสมจริงและความปลอดภัย คุณต้องการที่จะต่อสู้กับใครสักคนที่เหมือนจริงไม่เข้ากับอีกฝั่งของถนน MMA เป็นตัวเลือกที่ดีที่สุดที่สามารถพบได้ในขณะนี้ เพราะมันปลอดภัยและควบคุมได้เป็นอย่างดีนอกจากนั้นความเป็นจริงของการต่อสู้

เราไม่สามารถพึ่งพาสติ เพราะมันไม่ทัน แต่คุณจะรู้ว่าเมื่อมีอะไรเกิดขึ้นร่างกายต้องทำอะไร? สิ่งแรกที่คุณจับอยู่ที่ไหน มันจะไปไหนลึก

ครูตอง วันชิน

Long gone with columns. “Ajarn Naijai” This event comes back special again because Campus has a handsome teacher who will guide him “Teacher Tong Wan Chin”.

Many famous MMA boxers in Thailand call him “Teacher Tong” because he is still attached to the famous MMA teacher.

I saw one thing I was with it for a long time because I was not serious about it. In 2011 I punched 15,000 baht, which I have no problem. Because he doesn’t see that it’s not the money to nourish life But in an age that may grow into a business, I now teach at a club in a gym at Chula.

Everyone who wants to try and at Bangkok Fight Lab in Phra Khanong has both MMA and boxing training but can focus on those who want to play or those who want to exercise vigorously.

Martial arts education is absolutely good. 1. Health 2. Self-defense and I see MMA as a form of fighting that is created like real fighting. It looks cruel because it’s a real fight. But on the other hand, it is the safest because it has rules.

It is the perfect spot of realism and security. You want to fight with someone who is realistic, not against the other side of the road. MMA is the best option that can be found at the moment. Because it is safe and well controlled. In addition, the reality of the fight.

We can’t rely on consciousness. Because it didn’t catch But do you know what happens when the body has to do? Where is the first thing you catch Where does it go?

Tong Tong Chin Teacher History

ติดตามข้อมูลสาระเพิ่มเติมได้ ที่นี่

ขอบคุณสาระจาก : Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *